středa 31. července 2013

Modlitby byly vyslyšeny!

Třikrát hurá! Počínaje včerejškem se počasí snad konečně umoudřilo, ikdyž asi jen nachvíli, páč meteorologové zase straší s pětatřicítkama, ale i přesto je to skvělá změna. Místo 38 °C je venku nějakých 27 a fouká vítr, což je příjemný skok.
Ty hice bez sebemenšího vánku byly k nevydržení. Celé dny jsem byl doma a ven jsem se odvážil maximálně do bazénu a pak ještě večer se psy do Dyje. Na nějaké ježdění nebylo ani pomyšlení. Člověk se pomalu už zpocený probudil. No prostě hnus...
Včera jsem toho tedy hned využil a vyrazil s bráchou otestovat nové boty a Camelbak. Hmm, vak na vodu funguje dle očekávání. Co se týče bot tak tam mám trochu problém s podrážkami. Jsou tvrdší, neboť se jedná o trekovou obuv a tím pádem moc dobře necítím jak chodidlo sedí na pedálu. Ale je to jen o zvyku.
Oba jsme sebou párkrát docela dobře mlaskli. Mě se při tom povedlo spadnout tak blbě, že jsem dostal pecku přímo do žeber a na úplně stejné místo jako v NP Podyjí. A kdo za to může? No přece brácha! Kvůli němu musím jezdit pomalu a pak padám... Dali jsme si rozehřívacích 19 km.
Doufám, že se to teplo bude trochu krotit. Sice je léto, ale nemusí být tak extrémní. Fakt nemusím mít všechno.

Chtěl jsem se vyfotit před bouřkou, ale žádná k nám nedošla :)

2 komentáře:

  1. :DDDDDDDD kupte sis BMX

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. BMX je pro deti;)
      Moje uni kvuli vedrum uz par tydnu zahali, ale oblibeny podzim se blizi, takze si to po delsi pauze o to vice uziju. Zatim hledam nove trasy a uz jednu novou fajn oblast mam.

      Vymazat