neděle 4. května 2014

2. DEN

Tomáš pokračuje dále ve své cestě přes Lanžhot, Moravskou cyklostezku, Hodonín, Rohatec, Sudoměřice, Petrov, Strážnici, Žeraviny, Hroznovou Lhotu a skončil v Lipově. Celkem dnes najel 74 km.


Včerejší večer strávil v Pohansku super pokecem s šermířskou skupinou a dnes v úvodu své cesty potkal onu pěší bandu, kterou potkal už dříve v Jaroslavicích.



Celou etapou ho také doprovázel kamarád Luďa (díky za super den!). Na cestě samozřejmě potkává spoustu obdivovatelů a rozdává několik vizitek. Podle hlášení si dnešní den vyžádal spoustu Tomášových sil a to nezměnily ani dva obědy a pět svačin, proto se Tom rozhodl k přespání v Penzionu. Jeho kolena (zásluhou Libshiny kouzelné mastičky) a zadek zatím stále drží pohromadě. Vyskytlo se už i pár obtíží - Tomáše zlobí celý dnešní den nepříjemný vítr a dvakrát se mu zapletla taštička do kola, díky čemuž dvakrát spadl z jednokolky. Co nejdřív bude tuto závadu opravovat. 

Tak je vidět, že Tom se rozhodně nenudí! Zítra si to pofrčí přes Javorník a Březovou do Starého Hozenkova - celkem asi 65 km. To je pro dnešek vše, zdar a držte palce!

1 komentář:

  1. Vždy budu držet palce HODNĚ SÍLY mu vyříďte. Je to přece nejlepší cestovatel na jednokolce ;)

    OdpovědětVymazat