čtvrtek 8. května 2014

5. a 6. DEN

5. DEN - Včera Tom ujel 77 km a jeho trasa vedla přes Zděchov, Huslenky, Karolínku, Bumbálku, Bílou, Bílý Kříž až do Visalaj. Na páté etapě Toma potkal ten největší chcanec a ještě k tomu měl problém najít otevřenou restauraci. Po téměř celém dni našel. Později se déšť zmírnil, avšak s hledáním otevřeného penzionu to bylo mnohem horší. Nakonec Tom přespal venku. Místo dne volna se rozhodl jednu etapu rozdělit na dvě a ujet tak každý den polovinu, aby mohl zbytek dne dospávat. Dnes to mělo dělat nějakých 45 km ale to mu trochu nevyšlo :)



6. DEN - 70 km, přes Visalaje, Krásnou, Raškovice, Smilovice, Milíkov, Jablůnkov, Písek až k hraničnímu přechodu CZ/PL a poté se vrátil do Milíkova. Ujel tedy mnohem více, než předpokládal a plánovaný den volna nejspíš využije k tomu, aby něco málo najel. Beztak se zase utrhne :)



Dneska Tom sušil, kde, jak a co se dalo. Po včerejším promoknutí ho navíc bolí levé koleno. Počasí dnes bylo naštěstí mnohem příznivější, pouze ráno bylo prý hodně dusno. Mise Beskydy je po šesté etapě splněna, Tom opouští její krásnou přírodu a kopce a jistě si to hrne na sever.

ZÍTRA z Milíkova přes Komorní Lhotku a Dolní Domaslavice do Havířova, tedy asi 50 km. Očekávejte další reporty, pro dnešek zdar!


Žádné komentáře:

Okomentovat