úterý 13. května 2014

10. a 11. DEN

10 DEN: Včera Tom načal Jeseníky. Ujel celkem 54 km z Bohušova, přes Jindřichov, Petrovice, Zlaté hory, Rejvíz a zapíchl to v Dětřichově u Jeseníku.



Oproti plánu je asi 17 km pozadu (plánuje dohnat zítra - tedy na 12. etapě). Na cestě se Tomovi totiž povolil výplet a v rámci shánění kombinaček si udělal nové kamarády, jejichž pozvání na zlatavý mok, nohejbal a sledování hokeje neodmítl. Kromě výpletu a toho, že mu první brzdové špalíky pomalu vypovídají službu, jinak funguje vše jak má. 

Včera mi právě od jednoho z borců, se kterými se Tom v Dětřichově u Jeseníku potkal, na e-mail přistálo velké množství fotek, tak tady je máte.













11. DEN: Jedenáctý den Tom odstartoval z Jeseníku jistě s veselou náladou. Cestou míjel Brannou, Hanušovice až nakonec skončil v Mladkově, kde dnes přespává. Suma sumárum 70 kilometrů. Manko tedy nesrovnal, jak ovšem plánoval. Zítra ráno vyjede dřív a pokusí se najet více. 



Cestou Tom sehnal centrklíč a tak si dnes večer prý hodlá pohrát s výpletem. Během dne ho oťuklo pár krup a taky navštívil koloběžkovou fabriku Kostka (více v článku od Přibližovadla.cz).


Jeseníky už jsou minulost, zítra nastupují na porážku Orlické hory, zní od Toma. Zítřejší etapu chce dovést k Náchodu. Nebude sám, tak můžete čekat další fotku/y. 

Dnes vše, Zdar! :)

Žádné komentáře:

Okomentovat