čtvrtek 22. května 2014

19. a 20. DEN

19. DEN: Tom vyjížděl z Rumburka, kde strávil dvě noci u příbuzných. Míjel Krásnou Lípu, Doubice, Vysokou Lípu, Hřensko, Janov, Kámen a skončil v Děčíně. Celkem 61 km.



Více km v tom vedru Tom nevytáhl. Na jednokolce se vyskytl první závažnější problém. Tom má potíže se středem. Sice může jet, ale při jízdě mu ve středu nehorázně praská což Toma celkem, cituji: se*e. Prozatím do středu pumpuje silikonový olej. Z pozitivní stránky - potkal dva manžele, Novozélanďany, kteří jdou kolem ČR! Svět je malý. Startovali z Mikulova, což není až tak příliš daleko od Tomova startovního místa - Křídlůvek.

20. DEN: Předpověď na tento den nebyla nijak příznivá - ještě větší pařák než včera. Meteorologové měli překvapivě pravdu. 20. etapa vedla z Děčína, přes Krásný Les a Adolfov do Dlouhé Louky. 65 km.


První dvě třetiny etapy byly za trest, hlavně kvůli vedru a praskání ve středu. Na hřebenu se pak přidal i vítr. I když po častém aplikování oleje vrzání přestalo, rozebere Tom zítra kolo. Zítra by měl potkat Flycrosse, který mu doveze náhradní díly a doprovodí ho.

ZÍTRA směr Dlouhá Louka, Horní Jiřetín, Kalek, Měděnec.

1 komentář:

  1. Zítra drzte palce, aby Tomas nezjistil, ze ma místo stredu srot a ja ho nemusel potupne na stangli odvezt na nejblizsi vlakovou zastávku:)

    OdpovědětVymazat