pondělí 19. srpna 2013

Experiment: Kdy to vypukne?

Už poměrně dlouho jsem semka nic nenapsal. To ale neznamená, že nic nedělám. Zrovna včera jsem měl šedesátikilometrový výlet a počasí mi přitom nadělilo 33 °C. Minulý týden jsem kolku znova přezul do stovkových klik a začínám si na ně opět zvykat.
Trénuji téměř každý den. V týdnu je to denně pouze nějakých 15 - 20 km, páč jsem v práci celý den na nohou a taky na to není tolik času jako o víkendu, kdy dávám větší dávky (většinou do 50 km).
Posledně jsem sliboval článek o možnostech přepravy nákladu na jednokolce a věcech spojených s přespáváním venku. Přiznávám, nic takového jsem zatím ještě nenapsal, ale pochopte, že nemám na práci jen tohle. Časem se k tomu dostanu.
Tak a teď už se snad dostanu k tomu co stojí v nadpise. Týká se výsledku ankety, která skončila před více než měsícem. Podle ní, resp. podle vás mám ujet za jeden den 120 km. Od ukončení hlasování jsem se na tento výkon připravoval, sháněl lidi a vymýšlel trasu.
Nyní je již znám definitivní termín konání akce - 29.8.2013. Pojede se mnou dokonce pár lidí na kolech a už mám vymyšlenou i tu trasu. Vzdálenost to není zrovna malá, takže to povede převážně po asfaltovaných cyklotrasách a kopců taky moc nebude. U nás stejně žádné nejsou ;)
Stejně jako v případě 85ky se bude točit video, které ale spatří světlo světa až později. Ale nebojte, hned druhý den po příjezdu sesmolím nějaké dojmy a hodím to sem, tedy za předpokladu, že budu mezi živými :) Pokud se bude kdokoliv chtít připojit, nechť se ozve a můžeme se domluvit na podrobnostech.


Trasa stodvacítky ZDE

 

A na závěr ještě pár foteček ze včerejška



Poskytování výukové lekce :)

Chudák plášť, už není to co býval...

4 komentáře:

  1. Toz zitra hodne zdaru. Pocasi by melo byt ok, takze bys to mel dat. A na babi leto muzes prichystat nejakou vicedenni akci, aby ses jeste trochu vice priblizil podminkam megacesty;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že prej děkuju. Počasí je objednaný už dlouho dopředu. Ale celej týden tu zatím jen prší takže jsem byl nucen vypustit už tak dost krátkou polňačkovou pasáž.
      Brzda už je v cajku a kolena to snad vydrží. Vícedenní pojezd okolo Bítova byl v plánu už na začátku srpna, ale zhatily to vysoké teploty.
      Na babí léto je v plánu pětidenní akce na Třeboňsku. Ale na kolech. Chci si taky jednou užít jízdu z kopce :)

      Vymazat
    2. No jo, rychla jizda na volnobeh, rad na ni vzpominam...

      Vymazat
    3. To ne, mé kolo nikdy neskončí v zaprášeném koutě. Jednokolka je sice boží, ale kolu se prostě nikdy nevyrovná. Nikdy...

      Vymazat