čtvrtek 20. června 2013

Ultimate wheel - 4. den - bod zlomu

Dovoluji si říct, že dnes k tomu došlo. Dnes došlo k takzvanému bodu zlomu. Pořád nic a nic a najednou to přišlo. Pravda, kroutím se na tom jak nějakej had, ale jedu. Jedu! Zároveň se mi ale dnes povedla taky první luxusní tlama. Bohužel se mi ji nepodařilo natočit. Ale nějakou chvíli jsem se válel na dlažbě a přemýšlel, zda tu věc mám dát do šrotu, nebo jestli ji nemám rozřezat vlastnoručně.
Samozřejmě bylo zase nesnesitelné vedro jako předešlé dny. Proto jsem si vzal čtyřlitrovku vody. A za hodinu a půl jsem ji skoro celou vypil :) teda trochu jsem na sebe vylil, ale zbytek jsem lil do sebe.
I přes vypůjčené chrániče "jízda" bolí jako čert a tudíž nevydržím trénovat dlouho. Ony totiž ty chrániče nechrání tam kde by měly a když je otočím, tak zase brzdí kolo a já se ani nerozjedu... Jen kotníky zůstávají chráněny.  Jediný důvod proč ty chrániče nosím.
Kupodivu mě velice baví dívat se na záběry, kde trpím. Jsem totiž odjakživa potvora škodolibá :D

OKDAZ NA VIDEO

2 komentáře:

  1. Pravidelny trenink proste nemuze prinest nic jineho, nez vysledky:) Jsem zvedav, jestli se na tom da naucit jezdit tak, aby se to kolo pri jizde tak nekroutilo, ale predpokladam, ze ano.
    To pocasi je hnus:( Ani nepocitam, ze bych se o vikendu projel, snad ten pristi...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo dá se to naučit, ale asi ne do úplné dokonalosti.
      Ale projedeš, páč o víkendu se má razantně ochladit. Už dneska je daleko líp...

      Vymazat