pondělí 26. května 2014

24. DEN

Fr. Lázně, Ostroh, Hazlov, Aš, Újezd, Aš, cyklozteska 2243, konec v Chebu. Průměrná etapa - 67 km.


Tom měl silné negativní pocity z cyklostezek-tankodromů u Aše. Zde se také dostal k nejzápadnějšímu bodu své cesty. Ke konci krapet bloudil a měl problémy sehnat ubytování, nakonec ale sehnal. Právě se válí chatce v kempu, za polovic :) Zítra by měl mimo jiné v terénu dělat rozhovor pro... ehm,... TV Novu.

Na Youtube kanále skromného chlapíka flycrosse se objevilo 10 minutové video z doprovodu Toma, které natočil a sestříhal. Není aktuální, ale poskytuje super pohled do Tomova cestovního dění.

ZÍTŘEJŠÍ ETAPA povede více méně pořád po cyklostezce ICG, která kopíruje hranice. Končit by měl u Tachova, cestou prý asi nepotká prakticky žádnou vesnici.

Mějte se, smějte se, fanděte, zdar!
PS: Šumava se blíží ! ;)

6 komentářů:

  1. Teda jestli Nova propali adresu Tomasova blogu, tak uz ho v navstevnosti nikdy netrhnu:)
    BTW Zitra jeste hodim ke mne strucny popis naseho pojezdu + dosud nepublikovane fotky, takze koho zajima, jak to ve skutecnosti bylo, vzhuru tam!

    OdpovědětVymazat
  2. Pokud si teda někdo z Novy nepřečte, co o ní Tom tady psal :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tos neměl připomínat, ted to začnou hledat a z natáčení nic nebude:) Ale ja si teda na nic nevzpominam, takze to asi nebylo nic tak hrozneho.

    OdpovědětVymazat
  4. Já právě taky ne ale Tom mi to říkal.
    Mimochodem, dobrý článek ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Dik, jsem rad, ze se na me za ty "pomluvy" nenesypal nejaky hejt :-D Asi to vsech 5 ctenaru pochopilo.

    OdpovědětVymazat
  6. Muhehe, na tom přeci není nic špatného, vyjíst zásoby kamarádovi, který pak kvůli strachu z nedostatku zásob raději v cestě dál nepokračuje :-D Hlavně, že se jede dál, a třebas to jídlo aspoň trošku pomohlo doplnit energetický deficit :-D Jízdě ZDAR :-D Inža

    OdpovědětVymazat